Transport mobila veche Bucuresti Ilfov

Transport mobila veche Bucuresti Ilfov

Transport mobila veche Bucuresti Ilfov

0727 697 000

 

Transport mobila veche Bucuresti Ilfov atunci cand mobila nu mai este folositoare. Transport mobila veche din orice casa sau bloc, cu muncitori care demonteaza si incarca mobila veche in masina. Masina de transport de 3,5 tone. Disponibilitate NON-STOP.

Noi te scapam de toate lucrurile noi si vechi care va sunt ne folositoare din locuintele dvs cum ar fi: apartamente, pivnite, garaje, subsoluri, poduri, mansarde etc. Debarasare mobila, de ori ce tip sufrageri, dormitoare, livinguri, bai, si bucatari. Seviciile noastre de debarasare mobila veche, sunt complete de la ridicare mobilei si incarcata in dubele noastre de 3,5T iar apoi dus la groapa de gunoi. Sunatine si in cel mai scurt tinp posibil o echipa va veni sa elibereze si sa va redea spatiul dorit in locuintele dvs.

Transport mobila veche Bucuresti Ilfov si imprejurimi: Mogosoaia,  Chitila, Buftea, Otopeni, Rudeni, Baneasa, Bragadiru, Snagov,  Pipera, Tunari, Cornetu, Domnesti, Rosu, Dragomiresti, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele etc.

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0727.697.000 sau la pagina de CONTACT TRANSPORT MOLOZ BUCURESTI

De ce sa ne alegeti pe noi?

Mai jos va enumeram cateva din motivele principale pentru a alege serviciile noastre:

  Seriozitatea cu care tratam clientii
  Preturile special gandite pentru orice buzunar
  Disponibilitate de lucru NON-STOP
  Masini si utilaje de buna calitate
  Transport rapid si in conditii optime de siguranta

WhatsApp chat