Testimoniale

Parerile dumneavoastra despre noi

Camp obligatoriu

Ce parere aveti de serviciile noastre?

Dupa ani intregi petrecuti prin tribunal, am reusit, in sfarsit, sa castig un teren, aflat in imediata apropiere a blocului meu. Tin sa precizez ca spatiul era unul impunator, motiv pentru care am decis sa construiesc acolo un garaj mai mare, pentru cele doua masini pe care le detine familia mea. Pe acel loc era o casa veche aproape daramata, ceea ce m-a facut sa apelez la Transport Moloz Nisip Bucuresti pentru a ma ajuta sa scap de gunoaiele din acea curte. Baietii au raspuns imediat si a doua zi au terminat treaba dupa cum au promis. Recomand cu incredere Transport Moloz Nisip Bucuresti.

Mihai A.

Aveam urgenta nevoie ca cineva sa imi transporte molozul din apartamentul pe care urma sa il renovez si am apelat cu incredere la Transport Moloz Nisip Bucuresti. Am fost pe deplin multumit de serviciile oferite, fapt pentru care tin sa le multumesc pe aceasta cale. Recomand cu toata increderea si stima Transport Moloz Bucuresti !

Marian V

Am gasit intamplator pe internet aceasta firma de transport moloz nisip Bucuresti. Aveam mare nevoie de nisip pentru constructia ce aveam sa o ridic si am sunat sa programez un transport la adresa din Mogosoaia, imediat a raspuns cineva la telefon si a doua zi la prima ora nisipul era descarcat in curte. Va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat si o sa apelez de fiecare data cu incredere la Transport Moloz Nisip Bucuresti.

Andreea S.

Tin sa recomand cu placere aceasta firma serioasa de transport moloz si nisip Bucuresti deoarece am lucrari complexe cu ei si sunt foarte seriosi. Sunt dezvoltator de blocuri pe zona de nord a Bucurestiului iar ei imi pun la dispozitie serviciile de transport nisip, pietris si materiale de constructii pentru santierul meu. Va multumesc si oricand recomand cu placere TMN!

Radu Mihalache

Tin sa precizez ca am apelat la aceasta firma de transport moloz si nisip deoarece am avut de debarasat un apartament de moloz si de dus nisip pentru o curte aflata in zona Baneasa. Am sunat direct si a doua zi la prima ora cum stabilisem telefonic baietii se apucasera de treaba. Recomand cu incredere deoarece lucreaza foarte ordonat si ingrijit fata de alte firme concurente care lasa de dorit. Bravo baieti !

Andrei Niculescu

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0727.697.000 sau la pagina de CONTACT TRANSPORT MOLOZ BUCURESTI

WhatsApp chat